Friday, 26 August 2011

Sunyinya~~

Assalamualaikum suma

Sunyinya puncak perdana..suma orang dah balik, tinggal la aku sendiri di rumah, menghitung hari untuk kembali ke Sabah*menghitung jam sebenarnya*..

aishh, untungla~~ sapa yang dapat balik awal tu, untungla~~ yang dah sampai h0me sweet h0me masing2, untungla~~ sapa yang dah jumpa parents masing2, untunglah~~ sapa yang dapat b'buka puasa kat rumah..

ada kena mengena ka pic nie dngn entry aku..??

Tapi aku..??? 23 hours left..='(..bestnya puasa kat semanjung then buka  puasa kat Sabah..yeah!!..buka awal..hehe..



3 comments:

myezatul aQma said...

bestnya posa mcm tu.kjap je la puasa kan??
dah follow kamu.jom singgah blog sy lak

Siti Zuraina Bte Amran said...

@myezatul aQma

A'ah..best kan..hehe

.izzati liyana. said...

yang duduk puncak perdana kebanyakannya org dekat2 situ gk. sebab tu PP selalu cepat kosong bila cuti.