Tuesday, 30 August 2011

Raya Eve

Assalamualaikum suma..

Sekarang nie semua sibuk nak update bl0g dengan pengalaman hari raya pertama, tapi aq pulak sibuk nak bwat entry pasal malam raya..

Haha..aq happy sangat2 sebab dapat berbuka dengan kawan2 aku yang lama dah xjumpa..=)..and yang bwat aku happy sebab bapa ku benarkan aku berbuka diluar, selalunya beliau xbagi aku keluar rumah malam2. Yang j0in berbuka nie xramai sangat, 5 0rang jak termasuk aku, sebab yang lain2 xdapat datang.

Kami berbuka di Steamboat Daily Q, kamu mesti xpernah dengar kan, eya la tempat nie di Tawau n aku p0wn baru taw kewujudan tempat nie..aishh bertapa tidak s0sialnya aku..


zue(me), ana n paeng
gadis2 bugis nie~~

aku excited nak masak..haha..
*mcm tak excited p0wn*

kenapa aku senyum begitu..~~~
lelaki tu bernama shadli dan merupakan driver kami..hehe

dua 0rng nie kesyi0kan maen game..
aishh..

me n paeng
p/s:ada sesiapa ada tips untuk m'hilangkan bekas jerawat n jerawat..


lagi.. paeng tengah khusyuk maen game..

russella

Weee~~kami makan 2 r0und jak..haha..semua p0wn xlarat maw makan...Then pas2 kami singgah kejap d Big Apple, yang baru jak buka di Tawau..s0 aku p0wn excited la nak pegi..Lagip0wn ada orang nak belanja..hehe..Thanxx paeng..=)

Dah pegi Big Apple, kami p0wn pegi  Resepi Rahsia dan order air masing2..ingatkan nak makan Big Apple 2 kat SEcret Recipe, tapi ada pekerja SR datang p tempat kami n, "excuse me, kamu tak b0leh makan makann luar di sini", kami p0wn angguk dan tanpa rasa bersalah meneruskan niat makan Big Apple. Tapi nie aku, ana dan paeng jak la yang tegar makan Big apple d sana..haha..

Dah habis kat SR, kami p0wn balik. Ana, parents nya ambil. Aku, paeng dan russela, c shadli la yang t0long hantarkan sampai ke depan pintu rumah lagi..

Isk2, kami nie, pat0tnya duduk rumah bantu yang mana pat0t, kan raya eve..nie ak, b-leh pulak janji berbuka tum malam2 raya nie..haha..apa2 p0wn aq sangat2 la enj0y..


6 comments:

nur Muhammad said...

besnyer..

.izzati liyana. said...

besnye steamboattt. mengidam. tapi kat melaka ni susah nak cari.

Oh Oeya said...

As Salam..

Singgah dan follow awak juga ya :)

Mish Apple said...

tengak ni . akak menang .

http://beehac.blogspot.com/2011/09/pemenang-teka-dan-menang-giveaway.html

.izzati liyana. said...

takde entry baru? ni mesti busy dah balik u balik kan? hee. singgah sini membalas kunjungan. :)

Rtp Farra Arisha said...

;) seronoknya dia dpt makan steamboat!! arisha pun kempunan steamboat arituh, and at last dpt makan jugak dalam bulan ramadhan last time ;)