Saturday, 20 August 2011

Makasih akak Shazzy..!!! L0ve u..muaxxx..

Assalamualaikum sumaa...

Ehem2..arini nie arie yang paling best sekali bwat aq..first ari nie kami ada diner untuk yg dapat dean list kat UiTM induk. and yes im one of them.=) balik2 dari sna truss layan cita Final Destination 5*perghh best gilak*..

then pas2 on9 seperti biasa..aku p0wn jenguk2 la bl0g aq yang xseberapa nie and blogwalking jap and jap2..dah ada la KEPUTUSAN GIVEAWAY SHE'S NO YOU..

dengan hati yang berdebar, aq gagahkan juga jari-jemariku untuk klik link tersebut..and.. YEAHHH!!!!!!!!!!!!!... Im one of the lucky persons..





Rasanya nie first tym k0t j0in giveaway..n then menang.alhamdulillah..kalw gnie la, memang best la j0in GA..hehe..btw thannxxx kak Shazzy..XOXO
 

6 comments:

.izzati liyana. said...

wah. congrats. meaning u budak puncak perdana ke?

Siti Zuraina Bte Amran said...

@.izzati liyana.
welc0me...yup2..saya budak PP..=)..baru part 2..n guess what..??saya ada beli buku CTU dr seni0r n buku 2 akak punya..hehe..saya p0wn agk terkejut pas baca balik nama kat buku 2...

.izzati liyana. said...

serius ahhh? haha. dah 3 keturunan buku tu yek. so, jumpa blog akak ni kebetulan ke apa?

Siti Zuraina Bte Amran said...

@.izzati liyana.haha..tu la xsangka..haha..serious sya terkejut..first2 xpulak perasan buku tu akak pnya..tyhen after jmpa bl0g akak..baru saya perasan..e'eh nie akak yg kat bl0g tu la..hehe

Siti Zuraina Bte Amran said...

kebetulan saya jmpa bl0g akak..kan selalu juga bl0gwalking..hehe

.izzati liyana. said...

oh. haha. baguslah mcm tu. belajar leklok. :)