Thursday, 25 August 2011

Sabar jak la~~~

Assalamualaikum suma

Sekarang nie suma p0wn tengah dalam m00d bercuti+beraya..e'eh lupa merdeka sekali. Sepatutnya warga.2 UiTM mula bercuti 27 ogos tapi b0leh balik petang 26 0gos kan, aku yang merupakan seorang student yang baik dan rajin, telah b00king ticket pada 27 0gos dengan alasan xmaw skip kelas pada hari jumaat 2 n xnak la tergesa2 untuk ke Airp0rt.

Tapi apa yang aku dapat??..Kami b0leh balik hari nie u all..='(..kelas ari jumaat CANCEL, s0 memang best la sapa yang tinggal dekat2 cnie, b0leh balik awal. Tak macam aku yang b0leh beli tiket flight sekali jak, n0 burn-burn ya, tiket flight untuk ke Sabah sngat mahal ya tym2 musim perayaan nie.

Aku sangat jeles bila,


Aku : Bila balik?
A: (tersengih2) Petang hari jumaat =)

Aku : Bila balik?
B : (tersengih2 juga) Malam Khamis =)


Tapi aku kena bersyukur juga, at least aku dapat balik ke Sabah even aku lambat 1 hari berbanding dengan kawan2 aku. Perasaan sedih yang aku rasa hanya sedikit jak berbanding dengan orang2 yang xdapat balik beraya di kampung halaman. Syukur ada jugak aku dapat tiket balik. =)

*take me back h0me~~*


3 comments:

aimie amalina said...

heee
x pe..yg pntg dpt balik kan?
oo..nak balik sbh ye..
kite pulak dr sbh nak ke perak esok..heee
same la ye =]

.izzati liyana. said...

sabar jela. bersyukur itu yang penting. dapat juga balik kan. :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

@aimie amalina

owhh...studi kat mana kat sabah 2..??UMS..???