Friday, 26 August 2011

Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya

Assalamualaikum suma

Segmen tymm..!!

!                                                                             LUNA LANUN !



Kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya ialah kuih 

BATANG BURUK..!!




Tapi yang nie aku xsuka sangat, aku lagi suka batang buruk yang dibuat
dari kulit p0piah..nyum2..marvell0us..


Hah yang nie la yang paling2 aq suka sangat..feveret dari kecil tu..=)

Anda bagaimana..???


11 comments:

fiq. said...

batang buruk kulit popia tu manis2 ke?

sedap2,,kalau balik johor baru boleh makan ni

Siti Zuraina Bte Amran said...

@fiq.

xjugak..depends dengn serbuk batang buruk 2..

tp bagi sy lagi sdp yg gna kulit p0piah b'bnding gna tepung..

Fahz said...

wahh menarik tgk kuih btg buruk tu.sedapkan..selamat menyambut lebaran yg bakal menjelma..:)

Aesya Nrdn said...

hai singgha sini ^^ follow kamu sudah ^^

.izzati liyana. said...

akak tak minat batang buruk. huhu. tak pernah makan pon. suka cornflakes maduu.

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

✿______█████████______✿
✿______█▄█████▄█______✿
✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
✿_____██__LMJ__██_____✿
✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
✿______█████████______✿
✿______ ██___██_______✿
Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
Datang dari segmen yang sama
Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
Sudi2 lah ke blog saia keyh !
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
By:syazwani syahmi :)

[ faris ] said...

ehh sye suka jugak btg buruk.hehe. sedappp :)

Miss Haza said...

hai comel.. selmat hari raye..
follw kamu dri sgmen yg same..
meh la fllow haza juge.. :))

amierah said...

hmm, sedapnye..

datang dari segmen sama, so sorry baru nak menjengah sini. dah follow.

sue perbs.. said...

assalamualaikum.. sy dtg nk mkn kuih raye.. hehe.. smae la kuih feveret.. btw, folo kamu tmbh knalan blogger

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! iqa dtg terjah cnie :) sowi yep lmbt sampai.
salam kenal!^^
ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
Selamat hari raya!

http://zareliqaafiqa.blogspot.com