Tuesday, 24 April 2012

Usaha Tangga Kejayaan!

Assalamualaikum.


*lap peluh* Penat taw CZ godek-godek blog sendiri pastu godek-godek blog orang lain semata untuk menghasilkan blog CZ yang sekarang nie. So amacam? Ok kan? Ni after percubaan yang keempat atau ketiga, CZ dah tak ingat. 



Gambar yang di atas nie merupakan blog CZ before diubahsuai, and kat bawah ni yang telah diubahsuai. Masih banyak lagi yang perlu CZ improvekan. tapi buat masa nie OK la kan untuk begginer. =)


Cantik kan? hehe.




2 comments:

Cik Adieb said...

Before & after,dua2 cute.Tak tipu taw :D

zuzu said...

@Cik Adieb

terima kasih awak. =)