Monday, 9 April 2012

Intersesi: DAY 1

Assalamualaikum.


Sob..sob.. CZ sangat jeles dengan u ollss semua espescially budak-budak diploma yang of coz tengah bergembira meraikan cuti mereka selama 2 bulan. weyhhh, untung la koranggg..

CZ dan kawan-kawan pulak still stuck di puncak perdana untuk menhadapi intersesi selama 6 minggu. kami pown nak cuti jugakkk *nak jugak! nak jugak! Well, sapa tau apa tue intersesi? kalau ada yang tak paham, boleh tanya kat ruang comment dekat bawah..*hehehe..cara nak dapatkan comment korang la niee..

Tapi CZ tau takda yang nak comment, so meh CZ habaq kat hangpa-hangpa semua apa tue intersesi, ok? Intersesi bagi kami untuk budak-budak akaun nie adalah sebuah program yang kami wajib hadiri sebab kami akan belajar 2 subjek untuk membolehkan tempoh masa diploma kami dipendekkan. paham? Kalau tak paham jugak, boleh tanya CZ di ruang comment bawah..hehehe...just kiddin' ..nanti tak pasal-pasal CZ kena gelar 'QUEEN of comment' *errr..ada erk gelaran macam tue...hantam saja laaa...


OK, pagi tadi, ya ya pagi tadii (9/04/12) merupakan hari pertama intersesi! Jyeaahhhhh!!! *why i am so eksaited?  Hurmmm hari pertama intersesi nie sangat la tak best sebab apa? sebab kami randomly dibahagikan kepada 3 kelas..ingatkan kelas kami ikut kelas harian biasa..rupanya tak..demmm..sangat la tak best tapi ok la jugakk..

Hari pertama dah belajar 2 chapter of TAXATION in two hoursss..woooww..sangat cepat kan? tapi nasib baik dapat la faham apa yang lecturer ajar..alhamdulillah.

*class dismiss! give me bump fist!


And, yang buat kami sekelas happy apabila kelas kedua iaitu FAR hanya 5 minit..yup baby..in five minutes.. class dismiss! =D




2 comments:

lyana kamal said...

Heee :) comel la cik zuzu.awwww!

zuzu said...

@lyana kamal

hehe*blushing jap* u too =)