Friday, 20 April 2012

Berita baik untuk penduduk Tawau!

Assalamualaikum.


Apa khabar blogger-blogger semua? sihat? kalau yang tak sihat tue, cepat-cepat la dapatkan ubat ya. :) *ada gaya jadi doktor tak? haha

Ok. apa berita baiknya? adakah anda, yes awak la yang tengah baca blog CZ nie..adakah anda tahu yang CZ berasal dari Tawau, Sabah? Tak tau? Sekarang dah tau kan..hehe..




Bangunan apakah diatas nie? Yess, you are right, bebeh! Bangunan McDonald. Mesti korang tertanya-tanya kan apalah yang CZ merepek nie..

Saja CZ nak kongsikan kegembiraan hati yang sangat-sangat la happy dan eksaited sebab..sebab dekat Tawau  kan. esok (20/04) adalah hari pertama pembukaan McDonald. Jyeahhhhhh!!! *scream like a boss* 

CZ tau mesti ada yang komen 'alaaaa, baru ada McD? sangat ketinggalan..' *baca dengan nada sinis*..tapi CZ tak kisah, asal esok dah buka and CZ tak sabar nak balik ke Tawau..




eh, kat KFC pulak. hehe

'Tawau, wait for me!!!'


5 comments:

Cik Icha Mnz said...

owg tawau rupa'y..

zuzu said...

@Cik Icha Mnz

Ha'ah..=)

Cik Icha Mnz said...

bole la nie jmpe kn law CZ balik tawau.. hehe..:p .. gurau je.. ^_^..

zuzu said...

@Cik Icha Mnz

eh eh..orang tawau jugak ka? boleh jak =)

Cik Icha Mnz said...

Ye org tawau jgk..^_^