Monday, 23 April 2012

Debaran Semakin Dekat!

Assalamualaikum.


Dup dap dup dap. Fuhh rasa berdebar yang amat sangat. Aura-aura result macam dah terasa dah. Macam Seram pulak nak nantikan result keluar..huhu..

Minggu ni result final untuk sem 3 dan MUET akan keluar. 26th April bersamaan hari Khamis ini Keputusan MUET akan keluar..ok nie sangat takut, kot-kot tak lepas band 3..huaagghhhhhh!! tak nak la repeat..and 27th pulak result final akan keluar!!

Nampak tak? Macam sengaja ja kan..kenapa la mesti hari yang berturutan..menambahkan ke'neves'an kami. sangat tidak adil..







results, please be nice to me k? *wink wink*






p/s: Hope sangat dapat keputusan yang memuaskan. =)