Tuesday, 19 July 2011

To-do-list

Assalamualaikummm...



Nampak tak entry kat atas tu..??Mesti la nmpak kan..hehe..FYI skarng nie UiTM tengah cuti seminggu...YAHH000..!!!.. bestnyyeeer dapat cuti tapi malangnya aq tak dapat merasai kenikmatan cuti nie..mana taknya aq tak balik sabah..huhu..sedey-sedey..tapi tu aq  tak kisah sangat la..memang ini lah nasib se0rang perantau..bt0l tak??..tapi yang bwat aq rasa cuti-nie-mcm-bukan-cuti sudah adalah disebabkan ASSIGNMENT yang berlambak-lambak..ARGGGHHHHH....!!!!..s0 many ma..tapi tak pa..sebagai se0rang mahasiswi aq mesti merajinkan diri untuk menyiapkan semua assigment2 nie..s0 meh kita bwat to-do-list tuk cuti nie yer...


ASSIGNMENT
QMT(REPORT)
FAR (PAST YEAR)
MAF(PAST YEAR)
ECO(PROJECT PAPER)
MGT(PRESENTATION)

Yang dah dibagi cancel tu maksudnya dah siap yerr..hehehe..
wait..wait..aq juga kena revise balik suma subjek-subjek c0z buka cuti nie ada TEST..yeahhh I LIKE TEST VERY VERY MUCH..*tipu*..

STUDY
ECO
QMT
MAF
FAR

AJA2 HWAITING..!!!YEAHHH..!!U CAN DO IT...


jangan la aq jadi macam akak dalam gambar nie..hehe
5 minit buka buka 5 jam tid0..isk..isk..

p/s:wish me luck siapkan suma h0mew0rk nie and dapat revise suma sbjek.


2 comments:

fiq. said...

jangan study sambil baring, kalau yememang akkan jadik yg macam dalam gambar di atas, heheheh, kidding =D

From My Fingertip

Siti Zuraina Bte Amran said...

haha..tapi itu la yang p0sisi belajar yang paling best~~..hehe...sambil belajar sambil tid0..haha