Thursday, 21 July 2011

SHE'S NO YOU: GIVEAWAY :)

Assalamualaikum suma...

Wah2..sejak akhir2 nie selalu jgk la aku j0in segmen2 yang dianjurkan rakan2 bl0g kita..tak rugi mana p0wn kalaw kita j0in segmen2 nie..b0leh menambahkan kenalan ada la..kan2..nie yang aku tertarik Giveaway yang dianjurkan oleh shazzy. dah la hadiah2 yang disediakan menarik..ermm..nak cuba nasib la jugak..


Menarik kan hadiah2 yang disediakan*bagi yang p0mpuan la*..ok syarat2 nak j0in pulak..




First impressionku pasal bl0g nie...WWOOOWWW...hehe..sebab first2 aq nampak ialah gambar nie..gambar nie sangat lawa la..hehe..

*s0ri c0py tanpa izin..*

tak nak describe panjang2 pasal bl0g nie..sebab bl0g nie bagi aku ch0mel dah tapi satu jak la..b0leh tak bwat ermmm..macam mana ya maw cakap..ala kalau kita klik kat entry or p0st tu trus dia pegi ke new tab..hah mcm tu la..harap2 paham la ya maksud aku nie...kalaw x paham..meh saya tunjukkan..

contoh: skrang nie aku tengah baca entry 'kita sayang kakak kita'


then ternampak pulak entry 'shahirrrr buah hatiku'..aku klik then yg entry tadi bl0m hbis baca dah tukar plak p entry shahirrr nie...


s0..patutnya..bwat mcm nie la..entry tu kat new tab..senang ckit nak baca..


thats all fr0m me..n s0ri kalaw2 ada terkasar bahasa..=)..bagi sapa2 nak j0in KLIK SINI..

p/s: saya nak tag fazleenshiema dan aliah..




4 comments:

shiema sufian said...

tengs tag :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

welc0me shiema..=)

shazzy :) said...

thank you for joining dear :)

okay akak dah lupa tutorial tu, adik tahu tak nak buat mcm mne?

shazzy :) said...

awak, jom join contest pulak! http://senozea.blogspot.com/2011/07/contest-be-yourself-by-precious.html