Thursday, 21 July 2011

Baru Berkesempatan teng0k ph0bia 2..

Assalamualaikum..

Sedihnya jadi aku nie, ketinggalan zaman bet0l, apa taknya baru jak aq dapat teng0k ph0bia 2..isk2..rupa2nya movie nie dah ditayangkan since 2009 *tym aq f4 lagi*..what the big deal kan kalaw aq baru teng0k..kan2..excited punya pasal..aq p0st status kat fb~~..nak teng0k tak..hehe..


p/s:klik gambar untuk tumbesaran..=)


Teng0k tu..siap kena gelakkan lagi..tapi tak tahan ayat kawan aku FATHIN NORAMALINA..



Hah nie nampak sangat tipunya..kan2..sapa la sanggup teng0k movie sampai beribu-ribu kali..*jangan tiru ya mcm c fathin nie..x baek*


Movie nie memang tip t0p la...best gileeerrrr n seram yang teramat-amat la sangat..actually m0vie tu tak la seram mana tapi bwat kita terkejut dengan sound effectnya + hantunya...AARRGGHHHH~~~~~...Ceh..aku nie bajet tak-seram-la-just terkejut jerr..pa2 p0wn..nie la cara aq teng0k ph0bia tadi..haha..mana tak feel seramnya kalaw seciput jak teng0k..hehe..'i tak berani la nak teng0k besar2'..tengah
teng0k ph0bia sempat lagi tu chatting dngan cik abang..= )






'makkk...~~'



 'eh nie cita thailand ka jepun..'(^.^)"



'aarrrgghhhhh...!!!!'

Ni la beberapa sedutan yang ada dalam ph0bia 2..Phobia 2 nie ada 5 cerita dalamanya..macam 5 in 1 gitu..s0 ni la tajuk2 dalam ph0bia 2:

1.Novice
2.Ward  
3. Backpacker
4. Salvage
5. In the end

Kalau nak taw lebih lanjut pasal sin0psis cerita nie KLIK SINI. Tak larat la nak cita satu2..hehe..




4 comments:

fiq. said...

best ke, nak tgk jugek lar,,,,mood tengah layan movie ni

From My Fingertip

Siti Zuraina Bte Amran said...

best2..memang menyeramkan...huhu..tak rugi kalaw teng0k..

Sabrie Mustafa Hamizan said...

Nah dulu durang si Amid tengok ramai2 ah di dorm..tp aku ndak berani join..ngehehe~ xp

zuzu said...

@Sabrie Mustafa Hamizan

besttt, walaupun seram. Aku pun ndak bg full screen sbb takot. Haha