Thursday, 21 July 2011

Saya Dari Universiti Teknologi Mara

Assalamualaikum...
Hari nie aku nak join pulak segmen ni..'Saya dari Universiti...'



1. Nama...???..Nama panjang Siti Zuraina Amran*x panjang mana pown*..u can call me zue, zuraina , zuey*bajet ala2 z0ey gitu*hehe..n paling penting DON'T CALL ME SITI..*xsuke2*

2Nama U dan k0lej...??..nie yang bngga nie nak bagi taw anda2 suma..hehe..aku blajar kat UiTM Shah Alam KOlej Puncak Perdana..

'Hah..???Puncak perdana..???kat mana teeuuww..??selalu dengar Puncak Alam la..eeuww..kat mana lagi nie Puncak Perdana..??'

Hermm..dialog nie la selalu aku dengar setiap kali sebut puncak perdana..korang taw tak yang abang Farid Kamil kita tu*ala yang pelak0n 2* pown belajar kat cnie taw...pastu Prof Madya A.Razak Mohaideen tu pown mengajar kat cnie taw...hari2 b0leh jumpa...n lagi satu kamu taw tak Malam Gala &
Karnival Simply Siti yang berlangsung d UiTM Shah Alam baru2 nie..tu p0wn budak puncak perdana yang arrange..hebat tak hebat budak puncak perdana..*sori2 t'em0si sekejap..hehe*

3. Course..??..aku ambil Diploma in Accounting..=)..sekarang nie  dah SEM 2..


Bagus gak segmen nie..b0leh kita kenal2 geng se-universiti kita kan...GOOD JOB Suhazli Muhammad!!!


4 comments:

Suhazli said...

wah macam best je uitm puncak perdana tu!!huhuhu..

gudluck and all the best ye!! ^^,

Siti Zuraina Bte Amran said...

hehe...best2..n gudlark jugak Suhazli..
anyway..thannxxx sebab jenguk2 bl0g saya..

fiq. said...

tahniah, unibersiti anda hebak,,, hehe,

pernah p uitm shah alam (untuk program sispa) , dan uitm puncak, di sebelah2 jeke? actually saya tak paham la location dia

From My Fingertip

Siti Zuraina Bte Amran said...

Fiq: uitm shah alam dan puncak..tempatnya beza-beza..dari uitm shah alam nak ke puncak ambil masa 30-45 minit nak sampai..