Thursday, 17 November 2011

t.i.d.a.k s.a.b.a.r

Assalamualaikum peeps,

Aku seorang pembaca novel yang tegar. dari umur aku 12 tahun sehingga la skrng. tapi skrng nie dah tak seaktif dulu. 6 tahun beb aq berkecimpung dalam dunia novel cintan-cintun nie. dlu aku lebih ska membeli novel. klaw dikira bnyak jugak la novel aku yang ada tapi kebnyakan nya hilang. sebab apa?.biasa la klaw hidup di asrama. pinjam pinjam tp lupa nak bagi kita balik.

Tapi sebenarnya itu bukan la yang aku nak kongsikan sangat, tapi tapi..


sebenarnya aku rasa TAK SABAR nak tunggu 1 Disember nie..sebab. sebab. Filem Ombak Rindu akan ditayangkan di seluruh pawangam di Malaysia..auwwhh aku sangat ridak sabar menanti 1 Disember. cepat la cepat la..


auww, gambar xclear plak..='(

Aku harap sangat filem nie setanding dengan kehebatan novel Ombak Rindu. klaw tak mesti ramai yang kecewa sebab sekarang nie filem Ombak rindu menjadi hot topic dan ditunggu-tunggu oleh ramai orang..

And yang bwat aku sangat2 tidak sabar untuk tengok filem nie disebabkan hero Ombak Rindu. Aaron Aziz. <3 <3. suka sangat2 dengan aaron aziz..

Buat peminat2 ombak rindu, sama-sama la kita nantikan 1 Disember nie.

~salam~


6 comments:

Miss Ers Nove said...

Sama laa , saya pun tak sabar sangat tengok movie ne. hehe. Harap best macam novelnya laa kannn . heheh.
Jangan lupa jenguk blog saya ya cewek ..

http://ersnove.blogspot.com/2011/11/beauty-contesy-from-aina-rahman.html

nur syahidah said...

huhu jom tgk ombak rindu same2 :)

Wife Wise said...

best cite nih...

.izzati liyana. said...

boring and mengarut kot cerita ni. tak sesuai ditayang kat malaysia. huhu.

btw, lame tak update. hehe.

zuzu said...

@.izzati liyana.
betol2 tak best langsung..hemprh tol..xda idea maw update blg + malasss...

Boni JLL3 said...

lamanya tak update blog