Thursday, 3 November 2011

Nervous ka aku..??

Assalamualaikum peeps,

Bagi pelajar UiTM, mesti dah taw kan yang result exam akan keluar pada 12 a.m bersamaan 4 november.yes dear ESOK..

tapi aku tak rasa pown debarannya. kenapa erk?kalaw nak cakap yang aku yakin dapat 4 flat, tak jugak..exam ari tue pown macam apa jak.huh.

semua status kawan2 kat fb menunjukkan betapa berdebarnya mereka menanti hari esok.tapi aku? hah nie menghadap laptop sambil mengupdate blog. aku berserah jak keputusan yang bakal aku dapat nie. yang penting aku dah bwat yang terbaik.

Tapi siapa yang tak maw dapat 4 Flat kan..

~salam~

11 comments:

Boni JLL3 said...

haha..gud luck k :)

farahadilah said...

hye... kite dah follow awk... semoga dapat result yang ok..ok..n ok jerrr... nice blog

Siti Zuraina Bte Amran said...

@farahadilah
@Boni JLL3
thanxxx..=)

NZ Diaz said...

err, awak, 4 oktober ke november? :O

Eein Azryn said...

samalah kita. tengah tunggu result. neves neves!! haha. gudluck kay.

Siti Zuraina Bte Amran said...

@NZ Diaz

haha..nasib baek awak perasan, sya p0wn xperasan yng sya taip oktober..malunya..hehe

Siti Zuraina Bte Amran said...

@Eein Azryn
good luck untuk awak..
mudah2an kita dapat result yg baik..
aminn

shazzy :) said...

goodluck dear :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

@shazzy :)

thannxx akak..=D

aienieMuhammadAris said...

aini singgah sinie :D

Run Away said...

jangan nebes2 ok...good luck...;d