Wednesday, 2 May 2012

Cinta Buat Emelda yang sangat best daripada....

Assalamualaikum.


Apa khabar u olls semuaa?? U olls layan tak Cinta Buat Emelda? Wooowooo~~~ jangan cakap korang layan Nadadadadada Cintaaa~~..haha...tak kan? CZ dah malas nak layan Nada Cinta tue sangat berjela-jela ceritanya...ntah apa jak diorang merapu. =.="

Ok. CZ tak nak cerita pasal Nada Cinta. Tapi Cinta Buat Emelda. Kalau korang perasan kan, sekarang nie fenomena yang melanda dunia 'kedramaan', dorang suka adaptasi novel kepada drama, kan kan? Setakat ni CZ sangat berpuas hati melayan drama Cinta Buat Emelda dan Gemersik Kalbu. Sangat best dan tidak mengecewakan.

Esok (03/05/12) akan berakhirlah Cinta Buat Emelda dan CZ pun akan rindu watak Aril Fatah yang super chomel dan super handsome itu. sob sob.*gatal* pastu pastu rindu dengan mia sara yang chomel dan sangat petah bercakap..dan watak emelda yang sangat menjadi. superb la almy nadia (Y)..oh oh..CZ pun suka pasangan Emeriz dan Azida..shooooo suwwiittttt...

CZ ska CBE ni sebab semua watak2 yang dimainkan sangat menjadi dan pelakon2nya pun tak la kaku sangat. Dan episode hari ni(02/05) mampu membuat CZ menangis teresak-esak..kesian emelda kan..T.T

Rasanya cerita nie lagi best kot daripada Ombak rindu? errr.. ('.' ) ( '.') kan?curi gambar dari kepalabergetar..hikhik..


No comments: