Monday, 31 October 2011

Cupcake

Assalamualaikum peeps,

Taw tak, sejak dua menjak nie aku teringin nak makan cupcake.aku ingat lagi tym f0rm5 aku n kawan2 suka sngat beli cupcake dr s0rang bdak nie.means kami order dngn mama nya. sedap sngat cupcake tue. hanya RM1.50 ok!. mmg murah n klaw makan satu macam nak lagi..nyuummmyyy..!!

Yang paling best sekali kita b0leh pilih nak topping apa n nak letak tulisan apa. yang paling sedap topping chess..

nie la rupa CC tue..sedap tak?


S0, aku decide nak baking ari nie. semalam aku dah g0dek-g0dek g00gle cari resepi CC. rupanya senang jak nak bwat..=)


nie la rupa CC aku..hehe tapi yang nie bl0m ada t0pping lagi..


p/s: nanti aq update yg ada topping k..

~salam~


1 comment:

Miss Nurul Atikah said...

aiyoookkk... beznyee... terliur laa.. nak cikit