Tuesday, 25 October 2011

Anjakan Paradigma

Assalamualaikum peeps..^^


Kalaw k0rang perasan aq telah melakukan anjakan paradigma terhadap bl0g aq nie...perasan tak?.tak.k fine.

1. teng0k kat atas sekali tu..nampak tak..bef0re nie aq tempek gambar aq kan..sekarang nie dah tak da..just ada tulisan 'zuraina a.k.a zuzu'..zuzu tue kawan2 kat U panggil tapi klaw kat sk0lah dlu2 suma p0wn panggil zue jak..

2. Backgr0und. ch0mel tak background yang aq pilih. pink tak b0leh tinggal tue..die-hard-fan(kipas susah mati) pink nie..weeeee~~..i l0ve pink..^^..

3. link bl0g nie p0wn aq dah tukar dari http://zueystoryofmine.blogspot.com 

Ermmm...setelah aq banding2kan bl0g aq yg dulu n sekarang nie..aq rasa bl0g sekarang nie dah nampak matured sikit..hehe..bt0l ka..?? bagi aq eya la.seiring dengan um0r aq nie yang semakin meningkat so bl0g pown kena la nampak matured ckit.

Lagi satu aq kena memantapkan lagi gaya tulisan aq. bila aq baca entry2 terdahulu aq, rasa aq mcm tak pandai mengolah ayat pulak..isk2.so aq kena la rajin2 blogwalking untuk memantapkan lagi gaya tulisan..wish me luck.

~salam~


1 comment:

by Zent said...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html