Sunday, 28 October 2012

Hair Chalk



Assalamualaikum! Before tu, Selamat Hari Raya Aidiladha. Mesti semua best kan tengok lembu-lembu tumbang. heeee and paling best makan daging lembuuu. Kan? Kan? *high five*

Aku tak mau la cerita pasal hari raya sebab aku tak dapat beraya dekat my hometown. T.T *mood sedih*

Untuk mengurangkan rasa kesedihan aku, meyh tengok gambar ni saaatttt..














Cantik-cantik kaler rambut diorang ni kan? Aku tengok gambar ni terus rasa nak kaler rambut aku. Tapi tak boleh la as a Muslim kannn.

But but..


Now, kita boleh kaler rambut kita tanpa memikirkan either wudhu' kita sah atau tak, sebab kaler ni akan hilang like woooshhhh after kita basuh rambut. Yes, kaler ni not permanent.


So, this is it!



HAIR CHALK!


Hair Chalk ni available dekat Daiso Japan with price RM5! Sangat affordable kan? Dahla murah and kita boleh main kaler-kaler rambut macam pic atas. 

Cara-cara menggunakan HAIR CHALK ni boleh TEKAN SINI.


Thats all! See yaa.




13 comments:

hazirah kasimon said...

kewl~~~

fatin syahirah said...

daiso japan tu dekat mana eh?

fatin syahirah said...

daiso japan tu dekat mana eh?

zuzu said...

@fatin syahirah

awak boleh beli kat sunway pyramid. :)

Greyson Chance said...

Daiso jepan dekat mne selain sunway pyramid?

Greyson Chance said...

Daiso jepan dekat mne erh selain sunway pyramid?

Anonymous said...

Saya dah beli and try buat memang best main hair chalk ni... boleh buat rainbow colour lagi

nabila roslin said...

Bole bwa sembahyang ke klo pkai benda nie?

nabila roslin said...

Bole bawa sembahyang ke klo pkai benda nie?

zuzu said...

@nabilaroslin yang tuuu saya kurang pasti.

Amira Sellyna said...

Sunway pyramid dkt kdai mne?

Amira Sellyna said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zuzu said...

@amirasellyna daiso :)