Saturday, 16 June 2012

Kenapa Saya Menyepi?

Assalamualaikum.


Rindu CZ tak? haha. okey just kidding. last tym CZ update blog ni bulan may. oh, dah satu bulan! lamanyaa..kan kan. biasalah bulan may hari tue CZ ada final exam and alhamdulillah CZ dapat result yang okey. XD

Selama CZ menyepi, CZ buat banyak benda, err tak la banyak just bercuti di rumah. hikhik. meluangkan masa dengan family.

Selama 3 minggu cuti hari tu, CZ tak la jalan pegi mana-mana pun. dok rumah then p KK kejap. ok before tue korang pernah makan nie tak?


Pisang goreng cheese!

Nampak sedap kan? Memang sedap pun. hikhik. Benda ni fames tau dekat Sabah. *telan air liur* 


me! bahaha.. sangat selekeh.

Then, jejalan pegi KK kejap and temankan bapa CZ yang ditransfer ke KK. *sob sob*.

 *mount kinabalu!*




Ambil gambar berlatarbelakangkan gunung kinabalu. cantik sangat view kat sini. =)

Dekat KK tue, CZ just jejalan pegi shopping mall. Rasa rugi pulak tak melawat pulau-pulau yang berdekatan.  *sigh*. 

And now, CZ dah ada kat shah alam! Meneruskan perjuangan seorang pelajar di UiTM sebagai pelajar sem 4. cepat masa berlalu kan. hikhik




bye! see yah next time!

4 comments:

CIK YAYA'NA said...

gambar ats sekali tu yang ta boleh tahan,, hehee

.izzati liyana. said...

ohh. 3 bulan je cuti? tak lama la eh? sekarang ni sem 4 diploma ke degree?

Emas Putih said...

hai.. hehe sy follow sini :)
http://kisahemasputih90.blogspot.com/

zuzu said...

@.izzati liyana.

sem 4! XD